Ευχάριστο Περιβάλλον

Η κατασκευή της Fertility Clinic - Κλινική Γονιμότητας ως κτίριο, το κατατάσσει στα "έξυπνα κτίρια", καθώς όλες οι λειτουργίες του είναι υπερσύγχρονες για την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Η Κλινική σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από Γερμανούς Αρχιτέκτονες και Μηχανικούς, ειδικευμένους στην κατασκευή και λειτουργία κλινικών ανθρώπινης αναπαραγωγής.
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του κτιρίου, "πράσινο" κτίριο, δίνει τη δυνατότητα όλοι οι χώροι της Κλινικής, να δέχονται τον εξωτερικό φυσικό φωτισμό, δημιουργώντας ένα φωτεινό εσωτερικό περιβάλλον.

Ο φυσικός φωτισμός, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αισθητική και την εργονομία των χώρων, συμβάλλουν στο να νιώθει ο επισκέπτης, άνετα, ευχάριστα και ήρεμα.
Η Κλινική διαθέτει αίθουσα εκδηλώσεων, όπου πραγματοποιούνται παρουσιάσεις και σεμινάρια με σειρά θεμάτων που αφορούν τις γυναίκες και το ζευγάρι, ενώ για όσους επιθυμούν περισσότερη ενημέρωση έχει δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερα ζεστός χώρος, όπου λειτουργεί η βιβλιοθήκη και το αναγνωστήριο της Κλινικής.

◊Προσφέρουμε τη δυνατότητα συζήτησης με έναν ειδικό, καθώς και μια ξενάγηση στη κλινική για να εκτιμήσετε και να νιώσετε άνετα μαζί μας πριν τη θεραπεία σας.