Η επιθυμία να αποκτήσετε ένα παιδί συνδυάζεται συνήθως με συναισθήματα αγάπης και αφοσίωσης, γι' αυτό και ένα ζευγάρι χαρακτηρίζει το παιδάκι του ως "καρπό" του έρωτά του, δεν είναι όμως πάντα εύκολο για το ζευγάρι να γευτεί αυτή την ολοκλήρωση.
Δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο. Περίπου 15-20% των ζευγαριών καταφεύγουν σε μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Η υπογονιμότητα αφορά εξίσου και τα δύο φύλα.

Μόνο στην Ελλάδα 300.000 νεαρά ζευγάρια έχουν καταφύγει σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

deneistemonoi2

Το όραμα του Δρ. Βασίλειου Παλαπέλα και των συνεργατών του, γέννησε τη Fertility Clinic - Kλινική Γονιμότητας, η οποία διαφοροποιείται από τις άλλες αντίστοιχες κλινικές, αποτελώντας ένα ιατρικό κέντρο, που συμβαδίζει με τις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και ταυτόχρονα παρέχει άρτια εξοπλισμένο χώρο, μετατρέποντας την παραμονή στην Κλινική, μια εμπειρία άνετη και κυρίως ασφαλή.
Με σεβασμό, ειλικρίνεια και αυστηρή τήρηση της ιατρικής δεοντολογίας, προχωράμε σε κάθε βήμα, προσφέροντας στους επισκέπτες μας, κορυφαίες υποδομές παροχής ιατρικών υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας μία μοναδική εμπειρία φροντίδας και φιλοξενίας, σε κάθε νοσηλευόμενη γυναίκα και μητέρα, με προσήλωση στις αρχές της μαιευτικής και της γυναικολογικής ιατρικής, γιατί στο επίκεντρο είναι πάντα ο άνθρωπος.