Το θεραπευτικό σχήμα
Κατά την πρώτη επίσκεψη στην Fertility Clinic - Kλινική Γονιμότητας, συζητάμε μαζί σας ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο θεραπείας ιδανικό για τη δική σας περίπτωση. Ορισμένες φορές όμως, απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση των αιτιών της υπογονιμότητας, με εξετάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • ορμονικές εξετάσεις
  • σπερμοδιάγραμμα
  • χρωματοσωμικό έλεγχο (καρυότυπος).

Μία απλή ορμονική διαταραχή ή παθολογία του σπέρματος ίσως να δυσκολεύουν τη σύλληψη.

Περαιτέρω διερεύνηση
Μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) ή πριν από μία γονιμοποίηση ICSI, είναι αναγκαίος ο έλεγχος της λειτουργίας των σαλπίγγων (σαλπιγγογραφία) και της μήτρας (υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση).

Φυσικά, όλα αυτά τα διαγνωστικά βήματα τα συζητάμε πρώτα μαζί σας!

F-1-plano-therapeias

Θεραπεία
Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να αποφασίσουμε για το κατάλληλο σχήμα θεραπείας, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει:

Σε παρουσία ενός παθολογικού σπερμοδιαγράμματος (π.χ. αζωοσπερμία, ολιγοασθενοσπερμία) καταφεύγουμε στις παρακάτω μεθόδους:

Συζητάμε αναλυτικά κάθε βήμα της θεραπείας και την προγραμματίζουμε μαζί σας. Έχουμε τη δυνατότητα στην Fertility Clinic - Κλινική Γονιμότητας να σας προσφέρουμε επιπρόσθετες μεθόδους Υποβοηθούμενης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τις πιθανότητες μίας εγκυμοσύνης. Αυτές περιλαμβάνουν:

Επιδιώκουμε πάντοτε την πρόοδο και βελτιστοποίηση των μεθόδων αυτών, συμμετέχοντας στην έρευνα για νέες εξελίξεις στην Υποβοηθούμενη Ανθρώπινη Αναπαραγωγή.
Μαζί θα εξετάσουμε την καταλληλότερη για εσάς θεραπεία, ώστε να σας παρέχουμε τις αρτιότερες ιατρικές υπηρεσίες στη διάγνωση και θεραπεία της υπογονιμότητας.